Naambord bestellen?

Tijd voor een nieuw naambord bij de voordeur? Gaat u verhuizen/bent u verhuisd? Opening van uw nieuwe bedrijf? StreetSign.nl beschikt over een mooi assortiment naamborden voor uw huis. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. 

Op zoek naar een klassieke look? Ga dan bijvoorbeeld voor een klein wit huisnaambord met het lettertype "Times New Roman". Of misschien heeft u liever een moderne look? Dan is ons naambordje van geborsteld aluminium met een RVS look (Roestvrij Staal) wat voor u!

 

Elk van onze naambordjes wordt gemaakt van aluminium met kunststof en is voorzien van een doorzichtige beschermplaat. Ten eerste blijft het bord door de beschermplaat hierdoor langer mooi en ten tweede heeft elk van onze huisnaamborden een gegarandeerde levensduur van 20 jaar bij binnen- én buitengebruik. 

Daarnaast zijn onze huisnaamborden ook erg makkelijk aan de muur of deur te bevestigen. De instructies hiervoor zal u ontvangen bij aanlevering van uw bestelling. 

 

Bestel nu eenvoudig een huisnummerbord in Rood, Blauw of Zwart.  

Het bord is gemaakt van (gespoten) aluminium verstevigd met kunststof (dibont/garantie 20 jaar) voorzien van folie letters in contrasterende kleur.  

Dit bord is voorzien van een doorzichtig beschermplaat. 

 Bijgevoegd: schroeven, pluggen, doppen en afstand houders. 

 Alles is compleet voor een eenvoudige montage. 

Bestel nu eenvoudig een huisnummerbord.

Het bord is gemaakt van (gespoten) aluminium, verstevigd met kunststof (dibont/garantie 20 jaar) voorzien van folie letters in contrasterende kleur.

Dit bord is voorzien van een doorzichtig beschermplaat.

Bijgevoegd: schroeven, pluggen, doppen en afstand houders.

Alles is compleet voor een eenvoudige montage.

afmeting: 20 x 30 cm